Vitaliteit van binnenuit

Jouw 4-stappenplan voor meer gezondheid, meer energie en meer genieten. GO Vitaliteit Consult aanvragen ?

Je lichaam vertelt je alles

Je  lichamelijke én je geestelijke gezondheid zijn het uitgangspunt van onze werkwijze. We kijken daarbij naar je constitutie en je temperament; je aangeboren manier waarop je stofwisseling in je lichaam functioneert en hoe jij je daarbij gedraagt. Dat bepaalt welke voedingsmiddelen en levenswijze het beste bij jou passen. Het bepaalt ook voor welke klachten je in aanleg gevoelig bent.

Door te leven volgens je natuurlijke aanleg ga je efficiënt en zuinig om met je levensenergie en blijf je VITAAL in balans.

Stap 1. Eerst oorzaak dan therapie

Voel je je niet fit, ben je (chronisch) vermoeid, heb je last van allerlei (vage) fysieke en psychische klachten of ervaar je stress? Dan heb je een energietekort of je verbruikt te veel energie. Samen gaan we op zoek naar de oorzaak van je klachten en wat nodig is om je energiebalans te herstellen. Dat begint met een uitgebreid gesprek, waarin we kijken naar je lichaamsconstitutie, ziektes uit je verleden, je leef- en eetgewoonten, maar ook naar je lichamelijke, mentale en emotionele weerbaarheid en in welke levensfase je zit.

Lichamelijke verstoringen die je uit evenwicht brengen worden aanvullend onderzocht door middel van reguliere en complementaire testen. Aan de hand van alle gegevens wordt een behandelplan vastgesteld. Daarbij staat een duurzaam resultaat altijd voorop.

 

Stap 2. In balans komen

De behandelingen en kuurprogramma’s bij Goed Ontmoet zijn gericht op het herstel van je natuurlijke en lichaamseigen energiebalans. Detox, voeding, beweging en ontspanning vormen de basis van onze aanpak.

Goed Ontmoet kent drie onderdelen:

Het behandelplan bestaat uit één of meerdere van deze onderdelen, afhankelijk van je persoonlijke klacht of hulpvraag. Het behandeltraject duurt minimaal één en maximaal vijf vervolgconsulten. Na vijf gesprekken volgt een evaluatie en kijken we hoe we verder gaan.

Bekijk hier het overzicht van klachten

Stap 3. Zonder ballast optimaal in balans: GO!

Je lichaam bestaat uit met elkaar communicerende vaten; alles is met elkaar verbonden. Je gevoelsleven beïnvloedt  je lichaam en andersom. Onverwerkte en opgekropte emoties laten hun sporen na in je lichaam. Daarom worden de behandelingen desgewenst aangevuld met manieren die je in contact brengen met je lijf en gevoel:

  • Gesprekstherapie, mindfulness- en ademhalingsoefeningen en energetische oefeningen helpen je constructiever omgaan met emoties en leren je loslaten.
  • Massages helpen je te ontspannen en het contact met je lichaam herstellen.

Stap 4. Gratis nazorg: op koers blijven

Nazorg is een vast en belangrijk onderdeel van elk programma, kuur of behandeling. We willen voorkomen dat je weer over je grenzen heen gaat, als je je weer fit en vol energie voelt. Binnen een periode van 3 a 6 maanden tot een jaar informeren we hoe het met je is: hoe gaat het nu? waar sta je nu? wat is gelukt en wat niet? Daarna is het mogelijk om een persoonlijke bel- of chatafspraak te maken om te kijken wat je bezighoudt en wat nodig is om verder te gaan. Dit één-op-één gesprek is gratis.

Past de GO-methode bij jou?

Wil je langdurig gezonder, energieker en met minder stress in het leven staan? Wil jij  je goed voelen, met minder klachten en meer balans? Voor elk probleem gaan we samen op zoek en vinden we de sleutel om je natuurlijke energiebalans te herstellen. Zodat je meer van het leven kunt genieten. Wij begeleiden je graag met onze heldere, praktische en positieve aanpak.

Meld je hier aan voor een GO Vitaliteit Consult