februari 8, 2013 | Reageer op dit artikel |

Nieuw jaar, nieuwe website

Vitaliteit van binnenuit: www.praktijkgoedontmoet.nl

Met trots en blijdschap presenteer ik de nieuwe website van praktijk Goed Ontmoet (GO)! Dankbaar ben ik aan iedereen die heeft meegewerkt aan de totstandkoming hiervan. Het is geworden zoals ik het voor ogen had en bij mij past: warm, natuurlijk en in balans.

Bij praktijk Goed Ontmoet draait het om vitaliteit en balans! We hebben allemaal wel eens perioden in ons leven dat dingen niet gaan zoals we graag willen. Dan voelen we ons niet optimaal, hebben (lichamelijke) klachten en zitten niet lekker in ons vel. De therapieën, behandelingen en programma’s van Praktijk Goed Ontmoet helpen je bij het (her)vinden en behouden van je natuurlijke energiebalans.

Vitaliteit van binnenuit

Onlangs had ik zelf zo’n periode. Een druk jaar waarin ik naast moeder en partner zijn een eigen praktijk begon, sportvastenweekenden organiseerde en moest afstuderen. Ik vroeg te veel van mezelf en raakte mezelf kwijt, verviel in oude gewoonten en verloor m’n balans. Allerlei vage klachten staken de kop op en m’n weegschaal vertelde me een verhaal dat ik niet wilde horen. Wat ik fysiek voelde werd bevestigd door een GO Levend Bloed Analyse onderzoek die ik bij mezelf deed. De uitslag van het onderzoek was voor mij confronterend. Maar het was net dat zetje dat ik nodig had om mezelf te herpakken en er wat aan te doen. Ik nam rust en ruimte voor mezelf, maakte mijn agenda leeg, paste mijn voeding verder aan en ging meer bewegen. Al snel knapte ik op en voelde me stukken beter. Ik hervond mijn balans. Ik heb weer zin in ondernemen en mijn studie rondde ik af. Tegelijkertijd voel ik me geïnspireerd en geniet ik van het leven als moeder en partner.

Dat ik zo snel herstelde dank ik onder andere aan de sportvastenkuur die ik tijdens mijn opleiding als sportvastencoach heb moeten volgen om gelicenseerd te raken. Door te sportvasten heb ik mijn metabolisme veranderd en heb ik daarmee blijvende gezondheidswinst geboekt. Vitaliteit van binnenuit!

Luister naar jezelf en kies wat bij je past

Bij Praktijk Goed Ontmoet leer je om te luisteren naar je lichaam en te kiezen welke levensstijl bij je past. Je leert je klachten serieus te nemen en aandacht te geven aan jezelf. Je denken en voelen komen in balans via het contact met je hart.

Geef jezelf wat je nodig hebt! Bezoek mijn website regelmatig. Lees, kijk, ervaar, raak geïnspireerd en maak een keuze voor één van de behandelingen of speciale programma’s.

Introductie actie!

De lancering van mijn website is een feestje en daar horen kado’s bij! Like nu de Facebook pagina van Praktijk Goed Ontmoet en naast dat je zo op de hoogte wordt gehouden van allerlei leuk en interessant nieuws, maak je dan ook nog eens kans op:

• 1 gratis GO Levend Bloed Analyse: ontdek waar je staat met je lifestyle

• 1 gratis GO Antistress Massage met edelstenen: herlaad je energie

• 1 boek: Zelfcompassie van Kristen Neff

En alsof dat nog niet genoeg is, krijg iedereen deze maand 10% korting op alle massages en 10% korting als je je deze maand nog aanmeldt voor een van onze sportvastenweekenden.