februari 14, 2015 | Reageer op dit artikel |

handen en voetendag

Aandacht voor JOU!

Volledige aandacht voor jezelf tijdens een voetreflexmassage & handanalyse door  Merle Kolf en Joyce van Nispen.

Wat doe jij als je het even niet meer weet?

Een paar jaar geleden deed ik een handanalyse bij Joyce van Nispen. Ik had net mijn diploma Natuurgeneeskunde en Counseling op zak, was gestart met mijn praktijk en in twijfelde aan van alles. Had ik wel de juiste keuze gemaakt, wat was mijn niche en pasten de keuzes binnen mijn praktijk echt bij mij?

Intussen had ik geleerd dat als je het echt niet meer weet: “go with the flow ‘ en vraag vooral om hulp! Met mijn vragen kon ik goed terecht bij Joyce voor een handanalyse. Immers had ik gelezen dat het doel van je leven in je handen te lezen is.

Tijdens het consult met Joyce vond ik bevestiging en praktische tips om mijn hart te kunnen blijven volgen. Aan de hand hiervan heb ik ervoor gekozen  voetreflexmassages te gaan geven. Deze massage helpen je minder te piekeren, dichter bij jezelf te komen en met beide benen op de grond te blijven staan. Een rustpunt in je drukke leven, waar je meer energie van krijgt.

Op haar beurt deed Joyce bij mij een individuele sportvastenkuur, waarbij ze haar streefkilo’s kwijtraakte , die eraf zijn gebleven en ook diverse voetreflexmassages daarna.

Nu organiseren Joyce en ik samen een event waar we andere blij mee maken en zelf blij van worden. We gaan handen voeten combineren!

Een half uur handanalyse voor inzicht in jezelf, gevolgd door een half uur totale ontspanning & aarding door de voetreflexmassage.

Dat is toch een uitermate ‘well spend’ uurtje van de dag!

En dat is nou exact wat wij gaan aanbieden, een UUR alleen voor JOU.

Wanneer:        zaterdag 4 april 2015 10:00 – 17:00

Waar:              Balance Corner, Uiterwaardenstraat 218, 1079 CV Amsterdam

Kosten:           € 60,- (consult handlezen en voetreflexmassage samen)

Hoe:                Aanmelding gaat per inschrijving & op vaste tijd. Meld je hier aan

Ik ben blij dat ik Joyce mocht ontmoeten en zoals zij zegt hadden we een klik en zijn we aan elkaar blijven plakken. Lees meer over Joyce op haar website.