Balans tussen lichaam en geest

Een reflexmassage is een weldaad voor lichaam en geest. Tijdens onze massages ga je vanzelf rustiger ademen. Knellende gedachten vloeien weg en gevoelens van stress verdwijnen. Je komt uit je hoofd en in je lijf.

Hoe werkt het?

Door middel van zachte aanrakingen op de voeten, handen en het hoofd raak je heerlijk ontspannen. Wij raken specifieke punten (reflexzones) aan, waardoor blokkades in het lichaam en emoties worden weggehaald.

Voor wie?

Onze massages zijn geschikt voor alle leeftijden. Drukke kinderen worden er bijvoorbeeld rustiger van en kunnen zich beter concentreren. Maar ook oude emoties of vers verdriet worden met onze massages verwerkt . Er wordt inzicht gekregen in problemen en het zelfgenezende vermogen van het lichaam wordt gestimuleerd.

De massages worden gegeven als een op opzichzelfstaande therapie of zijn uitermate geschikt tijdens het afvallen of als onderdeel van een detoxkuur.

Warme edelstenen en etherische olie

Tijdens onze massage worden indien gewenst warme edelstenen gebruikt. De genezende kracht van edelstenen zorgt ervoor dat spanning en stress verminderen. Verder ontstaat door de warmte van de edelstenen een goede doorstroming, waardoor afvalstoffen optimaal verdwijnen. Ze worden tijdens de massage op de energiepunten van je lichaam gelegd, zodat je optimaal ontspant en blokkades verdwijnen.

Edelstenen hebben een eigen specifieke werking. Wij gebruiken de edelsteen die bij jou past en die je voorkeur heeft.

Tarief

De duur van de massage afspraak is 60 minuten, inclusief ontvangst met koffie of thee. De voetreflexmassage zelf duurt 50 minuten. Het tarief van de voetreflexmassage bedraagt 65,00 euro.

Tip! Alle massages zijn ook verkrijgbaar als cadeaubon.

Mocht je bij een afspraak (onverwacht) verhinderd zijn, dan verzoeken wij jou dit binnen 24 uur voor de geplande afspraak te melden. Anders zijn wij helaas genoodzaakt om kosten in rekening brengen.

Zin gekregen in je een GO-Massage? Klik dan op de button hieronder en maak direct een afspraak.

Wil je meer weten over onze behandelingen of wil je een afspraak maken?

Neem dan contact gerust contact met ons op