februari 2, 2015 | Reageer op dit artikel |

gewoon doen aangepast

Niet denken maar doen!

Inmiddels zitten we al dik een maand in 2015! Hoe staat het met je goede voornemens?  Lukt het een beetje? Slechts 1 op de 4 Nederlanders houdt zijn of haar goede voornemens vol. Waarom is dat? En wat werkt dan wel? Het antwoord is geen voornemens maken, maar besluiten nemen.

In januari 2014 nam ik het besluit om voor mezelf te kiezen. Dat betekende voor mij dat ik afscheid nam van mijn toenmalige relatie en van mijn romantisch beeld van huisje, boompje, beestje. Het ideale plaatje werkte niet voor mij, want om mezelf te kunnen ontwikkelen moest ik het alleen doen.

Het was een moeilijk besluit, want ook mijn kind en de mening van mijn ex moest ik in overweging nemen. Jarenlang had ik gepiekerd, terwijl ik mij steeds ongelukkiger ging voelen. Toen herinnerde ik mij dat ik tot dusver de beste keuzes in mijn leven had gemaakt met mijn hart, zonder er te lang over na te denken.  Ik had beslissingen genomen op basis van het gevoel van pure blijdschap die deze keuzes mij gaven.

Zo ook de keuze voor mijn carriere switch en de start aan de studie natuurgeneeskunde, jaren geleden. Weer een paar jaar later koos ik voor het moederschap op late leeftijd. Deze keuzes maakte ik puur vanuit mijn hart en brachten mij een levensswitch en levenslicht.

In 2014 was het tijd voor de keuze om alleen verder te gaan en ook koos ik ervoor om met mijn praktijk de volgende stap te zetten. Ik verhuisde van mijn tuinhuis naar een volwassen praktijkruimte.

beach yoga

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ik kijk nu terug op een succesvolle levensswitch in 2014, ik ben zelfstandig, alleenstaande moeder en mijn parktijk groeit. In 2015 kies ik verder voor mezelf, met name mijn gezondheid. Want als alleenstaande moeder en ondernemer zijn mijn gezondheid en mijn geluk mijn grootste goed.

Welk besluit neem jij in 2015?

De meeste goede voornemers hebben te maken met afvallen, meer sporten en je minder druk maken. Samen met mij kun je bij Praktijk Goed Ontmoet deze (of andere) voornemens omzetten in keuzes.

Start met de Health check of maak jouw eigen levensswitch met  Sportvasten.

Lees meer over de verschillende behandelmethodes op mijn website.

Start met Sportvasten